Verkoop - Verhuur - Reparatie - Van kwaliteitsgereedschappen en Machines
DEPA SWYCS (See What You Can Save)
 
SWYCS is een zeeuwse innovatie die eind 2012 genomineerd was voor de Zeeuwse Innovatie award.
 
Met dit gemakkelijk te installeren volledige "Plug and Play" systeem bespaard een gemiddeld huishouden al snel 450,- / jaar op de energiekosten, hoe meer de aanwezigheid van elektrische apparatuur het gemiddelde van de huishoudens overschreidt des te meer gaat men ook besparen! Voor bedrijven en met name Horeca zijn er veel grotere besparingen te behalen zodat de investering  vaak al binnen 1/2 jaar terug verdiend is! Bij particulieren is dat gemiddeld binnen 2 á 3-jaren, veel sneller dus dan met zonnepanelen etc!
 
DEPA SWYCS Systeem Clicken voor filmpje
 
Eigenschappen:
 
Inzichtelijk energieverbruik
DEPA SWYCS brengt energieverbruik realtime online. Totalen van gas, water en elektra worden realtime online inzichtelijk gemaakt. Naadloze integratie met bestaande websites of intranet maakt energie bewustwording voor iedereen toegankelijk. Historische grafieken zorgen voor een overzicht van behaalde besparingen. Managements dashboards helpen hierbij. 
  
Quick-Win
Door inzet van de DEPA SWYCS energie management- en communicatie oplossing wordt er een besparings netwerk geïntroduceerd waarmee een directe energie besparing optreed. Quick-win’s zorgen voor een directe significante energie besparing.

Gedrags beïnvloeding
Een enorme besparing kan worden gerealiseerd wanneer medewerkers binnen een organisatie of mensen thuis haar gedrag veranderen op het gebied van energie verbruik. DEPA SWYCS weet daar alles van en helpt gedragsverandering te bewerkstelligen met haar software. De €nergyCombat software is hier een voorbeeld van.

Beheer op afstand
Naast energie- en energiekosten reductie is DEPA SWYCS het plug and play systeem onder domotica oplossingen. Zo kan elektrische apparatuur op afstand via het internet worden bedient. Het schakelen van apparatuur kan zowel handmatig als geautomatiseerd. Eén of meerdere schakelschema’s kan apparatuur of apparatuur groepen in en/of uitschakelen. Fysieke aanwezigheid van gebouwen beheerders wordt door toepassing van DEPA SWYCS minder nodig.

Deze variatie van DEPA SWYCS biedt nieuwe mogelijkheden. Zo kan bijvoorbeeld apparatuur op afstand worden gerest of kan apparatuur ’s nachts worden ingeschakeld zodat er gebruik gemaakt kan worden van lagere stroom tarieven. Wanneer er zich stroom opwekkende apparatuur op een locatie bevindt zoals bijvoorbeeld een zonnepaneel, is DEPA SWYCS in staat deze terug geleverde stroom zodanig te managen dat de opgewekte stroom intern wordt gebruik i.p.v. terug geleverd aan het stroom net. Ook dit is een rendementsverbetering omdat 1 KWh inkopen meer kost dan dat 1 KWh terug leveren opbrengt.

De portal
Het DEPA SWYCS web portaal biedt de gebruiker een zeer gebruiksvriendelijke interface. Het web portaal kan naadloos worden geïntegreerd in websites of intranet omgevingen. Tips en adviezen worden via de DEPA SWYCS advies box gepresenteerd. Deze advies box kan ook worden gebruikt voor het plaatsen van push berichten. 

DEPA SWYCS bespaart automatisch:
 
  • lek-, en stand-by stroom behoren door inzet van DEPA SWYCS tot de verleden tijd
  • per individueel apparaat wordt waar nodig een tip of advies verstrekt
  • slimme schakel profielen sluiten onnodig stroomverbruik uit
  • SMS of e-mail alert behoeden voor onnatuurlijk veel energieverbruik
  • energieopwekkende apparatuur wordt professioneel beheert voor een optimaal rendement
 
DEPA SWYCS als strategische keuze
De SWYCS software en benodigde hardware is ontwikkeld ter ondersteuning van strategische doelstellingen. Zo hebben we oplossingen voor woningcorporaties, energie leveranciers, zorg centra, de recreatie branche en nog vele andere marktsegmenten. Met DEPA SWYCS is er altijd een oplossing en anders bedenken wij samen met u een specifieke maatwerk oplossing.


DEPA SWYCS is verrassend, flexibel, draagt bij aan lagere maandlasten en een beter milieu!!
 
Standaard inhoud van de "Plug & Play" pakketten voor particulieren en / of bedrijven staan hieronder beschreven, voor projecten wordt er maatwerk geleverd afgestemd op de specifieke situatie. Even bellen 06-52562260 of E-mailen
 
Uitgebreidste set compleet met tablet
Uitgebreidste set compleet met tablet
Complete Pug and Play set gemakkelijk aan te sluiten compleet met een handige tablet voor diegenen die hier nog niet over beschikken, Het systeem kan worden bediend vanaf elke computer, laptop, tablet of smart-phone ook op afstand via het internet!
DEPA SWYCS Top set inhoud
DEPA SWYCS Top set inhoud
Uitgebreidste set bestaande uit; - 1x Basis-unit incl. aansluitkabels - 1x CMU (Centrale Meet Unit) - 1x Tablet compleet met oplader - 3x Opname sensoren - 8x Tussenstekker / stopcontacten - Gebruiks aanwijzigingen - Installatie aanwijzingen en alle aansluitkabels.
DEPA SWYCS Tablet
DEPA SWYCS Tablet
De tablet die geleverd wordt in de uitgebreidste set voor iedereen die nog niet over een tablet beschikt, tablet is van het Android type en men kan er naast het DEPA SWYCS Systeem bedienen ook mee op Internet, E-mailen, en alles doen wat met andere tablets ook kan
Basis unit / router
Basis unit / router
De basis unit staat draadloos via WiFiin verbinding met alle stopcontacten die opgenomen zijn in het DEPA SWYCS systeem via een internet modem kan het DEPA SWYCS systeem aangesloten worden op het Internet zodat men vanaf elke locatie ter wereld waar men over Internet beschikt via een persoonlijk in te stellen inlogcode uw energie verbuik kan monitoren, wijzigen, aan-en / of uitschakelen.
CMU (Centrale Meet Unit)
CMU (Centrale Meet Unit)
Deze unit wordt middels 3 opnemer aangesloten in de meterkast op de Electriciteits meter, de Gasmeter en de Watermeter, dez opnemers geven de meterstanden door aan het DEPA SWYCS systeem zodat u vanaf elke locatie ter wereld uw meterstanden kunt aflezen, deze gegevens worden door het DEPA SWYCS systeem verwerkt in de totale berekeningen van het totale verbruik en de kosten.
Opname sensor
Opname sensor
Deze sensoren worden op de Electriciteitsmeter, de Gasmeter en de Watermeter bevestigd en geven de signalen / pulsen door aan de CMU die weer via WiFi in verbinding staat met het basis station.
Stekker / Stopcontact combinatie
Stekker / Stopcontact combinatie
Tussenstekker / stopcontact met ingebouwde electronica en sensoren die via WiFi in verbinding staan met de basis unit, hier wordt de exacte spanning, het Amperage en het verbruik gemeten en is middels het DEPA SWYCS systeem aan en /of uit te schakelen
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint