top of page

Greenworks PRO 80 volt accumaaier 2500707

Met deze 80-V Grasmaaier beschikt u over de meest krachtige accumaaier in het professionele segment maaiers. De machine wordt geleverd inclusief één 80 VOLT 2.0Ah accu en een lader. 

De machine is voorzien van de koolborstelvrije DIGIPRO motor. Dit betekent 30% extra vermogen en 70% minder trillingen.

Het grote voordeel van snoerloos maaien is uiteraard geen verlengsnoeren bijna geen lawaai, lage onderhoudskosten en geen brandstof verbruik. Rekent u maar eens uit wat het u bespaart als u geen dure brandstof meer hoeft aan te schaffen. Geen brandstof gebruiken betekent geen uitlaatgassen dus ook nog eens milieuvriendelijk grasmaaien.

De 80 VOLT Lithium ION accu’s zorgen voor een zeer lange maaitijd. In eerste instantie kunt u de grasmaaier voorzien van een 2.0 Ah accu. De werktijd zal ongeveer 35 minuten zijn. De laadtijd van een 2.0 Ah accu is 30 minuten. Vanaf eind augustus volgen ook nog accu's met een langere standtijd (4.0 Ah accu).

De snijbreedte van de maaier is 51 cm. De machine heeft een mulch functie. Het mulchen zorgt dat het gemaaide gras gerecycled/ sterk verkleind wordt waarna het functioneert als voeding voor uw gazon. Zo hoeft u uw opvangzak niet meer te legen. U kunt de machine ook zo instellen dat u werkt met een zijuitworp of achteruitworp. De machine is in 7 hoogtes instelbaar van 28mm tot 76mm. Het maaidek is van staal. De opvangzak kan maximaal 50 liter opnemen. De grote kogel gelagerde wielen zorgen voor het eenvoudig voortbewegen van de maaier. 

De accu van de maaier kunt u ook gebruiken in meerdere andere Greenworks 80 Volt tuinmachines zoals in een heggenschaar, bladblazer en kettingzaag etc. Dit assortiment wordt de komende jaren verder uitgebreid. Het gewicht is 27 Kg (incl. accu). Garantie 2 jaar.

bottom of page