top of page

Greenworks Tools - Tuinmachines

Greenworks stelt de normen in Outdoor Power Equipment met zijn

24 Volt, G-MAX 40 Volt en de DIGIPRO PRO LINE 80 Volt tuin gereedschappen voor professionals en particulieren.

De gebruikers van tuingereedschap zijn ook op zoek naar machines die minder lawaai maken, geen CO² uitstoten en minder onderhoud nodig hebben. Na de introductie van de 40 volt lijn in de afgelopen jaren is de 80 volt lijn een nieuwe doorbraak op het allerhoogste niveau.

De nieuwe DIGIPRO motoren vormen de basis van vele accu machines. Deze koolborstelvrije motoren zorgen ervoor dat de prestaties van de machine met 30% toenemen en de trillingen met 70% afnemen. Greenworks is trouw aan zijn slogan: LIFE GETS EASIER.

De G-Max 40 volt tuinmachine lijn is vooral zeer compleet. U vindt hier de grootste lijn accu grasmaaiers ter wereld en verder trimmers, heggenscharen, kettingzagen etc. Een lijn voor professionals maar ook voor particulieren. Machines met veel kracht, snelheid en lange werktijden.

Greenworks 80 Volt PRO LINE machines leveren met benzine vergelijkbaar vermogen en prestaties zonder de hoge kosten van benzine en olie, wat ook betekent minder onderhoud kosten en aanzienlijk minder CO² uitstoot. 

De Greenworks Pro Line omvat de volgende producten (allemaal aangedreven door dezelfde industrie-leidende Greenworks 80 Volt Lithium Ion batterij) :

- Grasmaaier,

- Trimmer,

- Bladblazer,

- Kettingzaag,

- Heggenschaar en

- Sneeuwfrees.

 Daarnaast zullen er verschillende 80 Volt accu’s op de markt komen met opties van 2.0 Ah tot 6 Ah. die werktijd bieden afhankelijk van de behoefte. Hierbij zal ook de Back-Pack Accu (op uw rug te dragen) niet ontbreken. Met max. 16 Ah. zal dit tot 6 uur werktijd opleveren.

bottom of page