top of page

De Greenworks 80 volt accu heggenschaar 2200607

is de krachtigste accu heggenschaar in het professionele segment heggenscharen.De machine wordt geleverd inclusief één 80 VOLT 2.0Ah accu en een lader. De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen.

Het grote voordeel van snoerloos werken met een heggenschaar is uiteraard geen verlengsnoeren veel minder lawaai, lage onderhoudskosten en geen brandstof verbruik. Rekent u maar eens uit wat het u bespaart als u geen dure brandstof meer hoeft aan te schaffen. 

Geen brandstof gebruiken betekent geen uitlaatgassen dus ook nog eens milieuvriendelijk snoeien.

De maximale tak dikte is 32mm.

De dual action zaagbladlengte van de heggenschaar is 60 cm.

De heggenschaar kan 3600 snijbewegingen per minuut realiseren.

De handgreep is 90 graden verstelbaar (naar links en rechts) waardoor u zeer eenvoudig hagen kunt knippen.

De tandwielkast is volledig van magnesium.

Met een druk op een unieke digitale " Jam toets" stelt de machine zich zo in dat u zeer eenvoudig de messen kunt slijpen mocht dit nodig zijn.

Gewicht 5,9 Kg (incl. 2.0 Ah accu)

De gebruikstijd bedraagt 100 minuten+ (met een 2.0 Ah 80 Volt accu). De laadtijd van een 2.0 Ah accu bedraagt ca. 30 minuten. Vanaf eind augustus volgen ook nog accu's met een langere werktijd (4.0 Ah accu en Back-Pack accu)

De accu van de 80 Volt heggenschaar kunt u ook gebruiken in 6 andere Greenworks tuinmachines zoals in een bladblazer, grasmaaier en kettingzaag etc. Dit assortiment wordt de komende jaren verder uitgebreid. Garantie 2 jaar.

VERWACHTE LEVERTIJD AUGUSTUS 2015.

bottom of page