top of page

De Greenworks 80 volt sneeuwfrees 2600107VA

is de krachtigste accu sneeuwfrees in het professionele segment sneeuwfrezen.De machine wordt geleverd inclusief één 80 VOLT 2.0Ah accu en een lader.

De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen. Het grote voordeel van snoerloos sneeuwfrezen is uiteraard geen verlengsnoeren geen lawaai en geen brandstof. Dit laatste betekent geen uitlaatgassen dus ook nog eens milieuvriendelijk werken.

De werkbreedte is 51cm. Maximale sneeuwhoogte die u met deze machine kunt verwijderen is 25cm. De sneeuwuitworp trechter kunt u zelf in positie zetten die u wilt. Hij is namelijk 180° verstelbaar. U kunt de sneeuw tot max 6 meter van de machine uitwerpen. De sneeuwfrees is ook voorzien van 2 LED lampen zodat u ook in donkere omstandigheden kunt zien waar u werkt. De machine is voorzien van het EASY FOLD SYSTEM waardoor u de machine zeer eenvoudig kunt inklappen en deze weinig ruimte vraagt als u hem wilt opbergen. De achterwielen met een doorsnede van 15cm maken zeer eenvoudig te bedienen

De 80 VOLT Lithium ION accu’s zorgen voor een zeer lange werktijd. U kunt de sneeuwfrees gebruiken met een 2.0 Ah accu (werktijd 45 minuten) of een 4.0 Ah (werktijd 90 minuten). De laadtijd van een 2.0 Ah accu is 30 minuten.

De accu van een sneeuwfrees kunt u ook gebruiken in meerdere andere Greenworks tuinmachines zoals in een heggenschaar, grasmaaier, bladbazer en kettingzaag etc. Dit assortiment wordt de komende jaren verder uitgebreid. De machine wordt geleverd exclusief een accu en lader. Garantie 2 jaar.

bottom of page