top of page

82V Professionele Bosmaaier / Trimmer op accu

De Greenworks 82 volt accu Bosmaaier, Trimmer en kantensnijder type GT160,wordt geleverd zonder accu en oplader. De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen.

Het verschil met de gewone trimmer is de veel krachtigere motor en de robuuste trimkop waarbij u kunt kiezen voor trimmen met draad of trimmen met een mes.

De breedte met het draad trimmen is min. 35 en max. 42cm.

De snijbreedte met het mes is 25cm.

De steel van de bosmaaier-trimmer is uit één stuk en niet deelbaar zoals bij de 80 volt trimmer. Dit maakt de trimmer veel robuuster.

De handgreep is ook anders geplaatst dan bij een normale trimmer waardoor de machine echt als een bosmaaier gebruikt kan worden. De machine is ook voorzien van een draagriem. De snij breedte is dus max. 41cm en de trimmer maakt gebruik van een 2mm dubbele snijdraad. Het bumpfeed systeem (automatische draadtoevoer door een aanraking met de grond) zorgt voor een eenvoudige draadtoevoer als deze versleten is.

Het grote voordeel van een accu trimmer en bosmaaier t.o.v. een benzinebosmaaier is het lagere gewicht, geen uitlaatgassen en veel minder lawaai. Verder is de machine voorzien van een variabele snelheid. Het gewicht is 6,8 Kg. Als u gebruik gaat maken van de 82 volt 2.5 Ah lithium ion accu geeft U dit ongeveer 35 minuten werktijd.

De Greenworks 82 volt trimmer is vergelijkbaar met 32cc benzine trimmer. De 82 VOLT Lithium ION accu’s zorgen voor een zeer lange trim tijd met extreem hoge snelheid.

Het gewicht is 9,5 Kg (incl 2.5 Ah accu).

De 82 Volt 2.5 Ah accu kunt u ook gebruiken in andere 82 Volt Greenworks tuinmachines zoals een heggenschaar, bladblazer, grasmaaier en kettingzaag. Dit assortiment wordt de komende jaren verder uitgebreid. De machine wordt geleverd exclusief een accu en lader. De accu is voorzien van 3 led lampjes welke de hoeveelheid energie aangeven. De laadtijd is 36 minuten. De machine wordt geleverd exclusief een accu en lader. Garantie 2 jaar.

Alle 82 Volt Greenworks machines kunt u gebruiken met een 82 Volt 2.5 Ah accu en de Back Pack accu.

bottom of page