top of page

Professionele Heggenschaar op 82V Li-Ion Accu

De Greenworks 82 volt accu heggenschaar GH260 is de krachtigste accu heggenschaar in het professionele segment heggenscharen. De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen.

Het grote voordeel van snoerloos werken met een heggenschaar is uiteraard geen verlengsnoeren veel minder lawaai, lage onderhoudskosten en geen brandstof verbruik. Rekent u maar eens uit wat het u bespaart als u geen dure brandstof meer hoeft aan te schaffen. Geen brandstof gebruiken betekent geen uitlaatgassen dus ook nog eens milieuvriendelijk snoeien.

De maximale tak dikte is 19mm. De dual action zaagbladlengte van de heggenschaar is 66 cm.

De dikte van de zaagbladen is met 3,5mm bijna twee keer dikker dan de zaagbladen van de 80 volt heggenschaar. De 82 VOLT Lithium ION accu’s zorgen voor een zeer lange gebruikstijd met extreem hoge snoei snelheid. De machine wordt geleverd zonder een accu en lader. De heggenschaar kan 4000 snijbewegingen per minuut realiseren.

De handgreep is 90 graden verstelbaar (naar links en rechts) waardoor u zeer eenvoudig hagen kunt knippen. De tandwielkast is volledig van magnesium. Door de aangebrachte vetnippel is de machine eenvoudig te smeren. Met een druk op een unieke digitale " Jam toets" stelt de machine zich zo in dat u zeer eenvoudig de messen kunt slijpen mocht dit nodig zijn.

Gewicht 4,4 Kg (incl. 2.5 Ah accu)

De gebruikstijd bedraagt 90 minuten+ (met een 2.5 Ah 82 Volt accu).

De laadtijd van een 2.5 Ah accu bedraagt ca. 36 minuten.

Met een accu Back Pack kunt u tot 5 keer langer knippen.

De accu van de 82 Volt heggenschaar kunt u ook gebruiken in andere Greenworks 82 Volt tuinmachines zoals in een bladblazer, grasmaaier en kettingzaag etc.

Dit assortiment wordt de komende jaren verder uitgebreid. Garantie 2 jaar.

bottom of page