top of page

Professionele Kettingzaag op 82V Li-Ion Accu

De Greenworks 82 volt accu kettingzaag GS180 is de krachtigste accu kettingzaag in het professionele segment kettingzagen. De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen.

Het grote voordeel van snoerloos zagen is uiteraard geen verlengsnoeren bijna geen lawaai, lage onderhoudskosten en geen brandstof verbruik. Rekent u maar eens uit wat het u bespaart als u geen dure brandstof meer hoeft aan te schaffen. Geen brandstof gebruiken betekent geen uitlaatgassen dus ook nog eens milieuvriendelijk zagen.

De kettingzaag is vergelijkbaar met 45cc benzine kettingzaag. De 82 VOLT Lithium ION accu’s zorgen voor een zeer lange zaagtijd met extreem hoge snelheid. De zaagbladlengte van de kettingzaag is 40 cm en daarmee iets korter dan de lengte van de 80 volt kettingzaag. Hierdoor is de 82 volt kettingzaag wel aanzienlijk krachtiger. U kunt tot 150 zaagsnedes realiseren met een 2.5 Ah accu / 45 minuten werktijd.

De laadtijd van een 2.5 Ah accu bedraagt ca. 36 minuten.

De machine is voorzien van elektronische kettingrem en ook de DIGIPRO motor wordt continue digitaal gecontroleerd. Langere werktijd krijgt u gebruik van de accu Back Pack.

Uniek is de Speedcontrol. In onbelaste toestand draait de kettingzaag met een lager toerental als in belaste toestand. Dus pas als de ketting het hout raakt verhoogd de machine zijn toerental. Voordeel minder energieverbruik en slijtage. De kettingsnelheid bedraagt 11,2 M/S.

De accu van de kettingzaag kunt u ook gebruiken in andere 82V Greenworks tuinmachines zoals in een heggenschaar, bladblazer en grasmaaier etc. Dit assortiment wordt de komende jaren verder uitgebreid.

De machine wordt geleverd exclusief een accu en lader.

Het gewicht is 6,45 Kg (incl. 2.5 Ah accu).

Garantie 2 jaar.

bottom of page