top of page

Greenworks 82 Volt Accu Tuinmachines

Met 82 Volt accu tuingereedschap introduceert Greenworks in 2016 de absolute top van de markt. De 82 Volt lijn wordt ook wel de Greenworks Commercial lijn genoemd en is absoluut ontworpen voor de professionele gebruiker van tuinmachines maar uiteraard ook voor de gebruiker die op zoek is naar professionele machines. De professional wil kracht, lange werktijden, hoge snelheden maar ook lichte machines die ook bij intensief gebruik handzaam zijn.

De grootste voordelen van accu-tuingereedschap zijn: geen lastige verlengkabels, geen benzine kopen, veel minder lawaai, geen stank, geen schadelijke uitlaatgassen, geen jaarlijks onderhoud, geen startproblemen.

Greenworks Commercial zijn professionele machines voor professionals. De meeste krachtige machines voor intensief gebruik.

De unieke koolborstelvrije DigiPro motoren in combinatie met de 82 Volt Lithium ION accu’s zorgen voor prestaties vergelijkbaar met gemotoriseerde machines. De lijn bestaat uit een:

Alle 82V machines in combinatie met een 82 Volt 2.5 Ah Lithium ION accu (binnen 36 minuten geladen) te gebruiken of met een 82 volt 900Wh lithium ION accu Backpack.

Een accu Backpack is eigenlijk een rugzak met accu's. Hierdoor neemt uw werktijd enorm toe, tot vijf keer langer werken dan met een 2,5Ah accu en wordt uw machine een stuk lichter. Een "dummy accu" met daaraan een kabel wordt verbonden met de accu Backpack.

Het voordeel van Greenworks is dat u de machines ook zonder accu kunt aanschaffen want alle accu's ( zowel 2.5 Ah als de Backpack) zijn natuurlijk onderling uitwisselbaar op de gehele 82 Volt lijn. Greenworks 82 Volt accu’s zijn ontwikkeld in samenwerking met één van ’s werelds grootste accu producenten, het Japanse Panasonic.

82 Volt accu grasmaaier GM210

Met de Greenworks COMMERCIAL 82 volt accumaaier GM210 beschikt u over de meest krachtige professionele accumaaier.

De machine is voorzien van de koolborstelvrije DIGIPRO motor. De accumaaier wordt geleverd zonder accu en oplader.

82 Volt accu kettingzaag GS180

De Greenworks 82 volt accu kettingzaag GS180 is de krachtigste professionele accu kettingzaag in het professionele segment kettingzagen.

De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen.

De machine wordt geleverd exclusief een accu en lader.

82 Volt accu heggenschaar GH260

De Greenworks 82 volt accu heggenschaar GH260 is de krachtigste professionele accu heggenschaar in het professionele segment heggenscharen.

De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen. De machine wordt geleverd zonder een accu en lader.

82 Volt Accu bladblazers van Greenworks

De meest krachtige professionele accu bladblazers in de markt. Met een blaassnelheid van maximaal 230 km per uur, een luchtvolume van 600 CFM en een Greenworks DigiPro motor uitsluitend top prestaties.

De Greenworks 82 Volt bladblazers zijn gemaakt voor de professionele en intensieve gebruikers.

Naast een standaard bladblazer heeft Greenworks ook een ultra lichte bladblazer. Deze kan alleen gebruikt worden in combinatie met de accu Backpack. De accu Backpack heeft een capaciteit die tot 5 keer de gebruiksduur levert van een 2,5 Ah accu.

Greenworks Commercial zijn professionele machines voor professionals. De meeste krachtige machines voor intensief gebruik.

82 Volt Accu trimmer bosmaaier GT160

De Greenworks 82 volt accubosmaaier, trimmer en kantensnijder type GT160 is absoluut de krachtigste professionele accu trimmer op de markt.

De trimmer wordt geleverd zonder accu en oplader. De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen.

82 Volt Accu's en laders van Greenworks

Op dit moment heeft Greenworks voor zijn 82 Volt accumachines een 2.5Ah accu en accu Backpack. Voor de 2.5 Ah Accu is een 36 minuten snellader beschikbaar. De Greenworks 82 Volt accu's en laders zijn gemaakt voor de professionele en intensieve gebruiker. Naast de accu Backpack (tot 5 keer langer werken) heeft Greenworks ook een unieke accu Harnas. Een machine zonder accu is natuurlijk veel lichter als met accu!

Greenworks Commercial zijn professionele machines voor professionals. De meeste krachtige machines voor intensief gebruik.

bottom of page