Verkoop - Verhuur - Reparatie - Over ons
Verkoop - Verhuur - Reparatie - Van kwaliteitsgereedschappen en Machines
Begonnen met onderhoud en reparatie werd er vanwege de technische achtergrond van de oprichter:
 
Jos Dekkers, die al snel begin jaren '80 gekozen heeft voor specialisatie in gereedschappen en machines voor de bouw en industrie.
 
Klanten die vanwege hun defecte apparatuur niet meer verder konden met hun werkzaamheden werd een vervangende machine aangeboden zodat hun productie niet stil kwam te liggen, een VERHUUR tak was geboren.
 
Wanneer een reparatie erg duur werd in verhouding tot de aanschafprijs werd er al snel gevraagd of er ook nieuwe machines geleverd konden worden want men kocht liever " bij de man die het ook repareren kan" en de VERKOOP tak was een nieuwe pijler onder het bedrijf. Het bedrijf is gebaseerd op het feit dat de behoeften van de klant van het grootste belang is. Wij zijn daarom volledig toegerust om aan deze behoeften te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen. Met een programma dat meer dan 170.000-Artikelen omvat moet het altijd mogelijk zijn iedereen te kunnen helpen op het gebied van gereedschappen en machines.
 
Locatie:
 
DEPA Goes BV
LIVINGSTONEWEG 14
4462 GL Goes

Tel.nr:    (+31) 113561298
Mobile:  (+31) 652562250
E-Mail:  info@depagoes.com 
Openinigs Uren:

 
Op afspraak en 24h / Dg. bereikbaar via
 
                  bestellen@depagoes.com   of    info@depagoes.com
 
Za.: Gesloten maar bereikbaar!
Zo.: Gesloten maar bereikbaar!


Alle vermelde prijzen zijn Excl. BTW tenzij anders vermeld!
 
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.