top of page

De Greenworks 24 volt accu slagmoersleutel type 3800107 

is een zeer krachtige accu slagmoersleutel maar ook ideaal als schroefmachine.

De machine is voorzien van een 24 Volt accu, heeft een koppel van 300 NM en behoort daarbij absoluut tot de top van de markt.

Bij accu slagmoersleutels gaat het om het hoge draaimoment en een hoog aantal slagen. De Greenworks 3800107 zorgt met zijn 4000 slagen per minuut voor een fantastisch resultaat. Bouten, moeren en schroeven in hout, beton of metaal, deze machine levert altijd een top prestatie. De machine wordt geleverd met een 1/4“ schroefbit adapter die door de aanwezigheid van een “borgkogel” vast geklikt wordt op de standaard op de machine aanwezige ½” as. Dit betekent dat u zonder veel kracht te zetten eenvoudig vele schroeven of bouten probleemloos in elk materiaal laat verdwijnen. Het kost niet alleen minder kracht maar bespaard ook tijd.

De machine heeft een metalen tandwielkast en wordt geleverd met een 2Ah accu. Deze accu is ook te gebruiken in alle andere 24 Volt accu gereedschappen van Greenworks. De laadtijd bedraagt 45 minuten. De machine is ook voorzien van een ingebouwde LED verlichting waardoor u uitstekend zicht heeft op uw werk. Het ergonomische ontwerp en het geringe gewicht ondanks een 24 volt accu betekent dat de machine uitstekend in de hand ligt maar ook eenvoudig weg te zetten is. 

De Greenworks 3800107 slagmoersleutel is te gebruiken voor algemeen gebruik bij installatiewerkzaamheden, bij montage, bij thuiswerkzaamheden, in de bouw etc.

De machine wordt dus geleverd inclusief een 2Ah accu, koffer en een metalen riemclip waardoor u de machine eenvoudig aan uw riem kunt hangen. Als accessoires kunt u ook gebruik maken van de 4Ah accu's (Art. Nr. 29837). Dit betekent een dubbele gebruiksduur. Het gewicht is 1,6 Kg. Garantie 2 jaar. Alle 24 Volt Greenworks machines kunt u gebruiken met een 24 Volt 2Ah accu (art.nr. 29807) of een 24 Volt 4Ah accu (art.nr. 29837).

Technische specificatie:

Uitvoering zonder lader en accu.

Maximum koppel:300 NM

Metalen tandwielkast: Ja

Type motor : Greenworks High-Tech koolborstel motor

Boorkop: Nee, 1/2" dopaansluiting en 1/4" schroefbitaansluiting

Slipkoppeling: Nee

Boorstand: Nee

Schroefstand: Ja, 4000 slagen per minuut

Klopboorstand : Nee

2 snelheden: Nee

Variabele snelheid : Ja, 0-3200 TPM

Led licht: Ja

Aantal accu's: geen

Gewicht: 1,6 Kg

Laadtijd: 45 minuten 2 Ah accu

Lader: nee

Koffer: Ja

bottom of page