top of page

Hydraulische rupsdumper van Lumag

Lumag heeft naast zijn mechanisch aangedreven rupsdumpers (zie Rupsdumpers) ook een lijn hydraulische dumpers. Bij hydraulische dumpers heeft u geen slijtage aan kabels, poelies, koppelingen of aandrijfriemen maar werkt de machine volledig hydraulisch. De door Lumag gebruikte hydraulische Danfoss pomp zorgt voor een probleemloos gebruik van deze mini-dumpers.

De Lumag dumpers zijn ideaal voor het transporteren van zand, puin, grind, bouwmaterialen, tuinafval, stenen, hout etc. De dumpers zijn uitgerust met een kiepbak en de PRO serie heeft ook de mogelijkheid zich zelf te beladen.

Zowel de VH500 als de VH500PRO modellen zijn leverbaar met drie verschillende motoren. U kunt kiezen voor de door ons op alle machines gebruikte Loncin motor of voor een Honda motor of voor een diesel motor van het merk Kipor.

Met een breedte van rond de 70cm kunt u bijna altijd met de dumpers door een poort of smal gangpad rijden. De rupsaandrijving zorgt ervoor dat de machine zeer wendbaar is en geschikt voor alle ondergronden.

bottom of page