top of page

GreenWorks ons topprogramma in Accu 

Gereedschappen, 24V, 40V, 60V, 80V en 82V

Greenworks

Greenworks programma

Professioneel Tuingereedschap op accu, lichtgewicht, snel opgeladen en uren werken op 1-acculading! Stel je voor wanneer je zonnepanelen op je dak hebt liggen hoeveel je bespaard op brandstof per jaar als hovenier!

Tuingereedschap op accu waardoor Benzinemotoren overbodig worden!

GREENWORKS STELT DE NORM IN ACCU GEREEDSCHAP

24 Volt, Machines voor de tuin of op de bouw

De 24 Volt Powertools, zeer geschikt voor bedrijven en de Proffessionele DHZ'er, handige machines met veer kract en mogelijkheden!

Gelijk bestellen? Ga dan naar onze 24V- PowerTools Shop!

De 24 Volt accu tuinmachines zijn bij uitstek geschikt voor de particulier. Als u klaar bent met uw verlengsnoer is snoerloos de ideale oplossing. Het voordeel van 24 Volt is de compactheid van de machines in combinatie met de werktijd. 

Gelijk bestellen? Ga naar onze 24V-Tuingereedschappen Shop!

G-MAX 40 Volt , Krachtpatsers die uw tuin makkelijk aan kunnen

De G-Max 40 volt tuinmachine lijn is vooral zeer compleet. U vindt hier de grootste lijn accu grasmaaiers ter wereld en verder trimmers, heggenscharen, kettingzagen etc. Een lijn voor professionals maar ook voor particulieren. Machines met veel kracht, snelheid en lange werktijden.

Gelijk bestellen? Ga naar onze 40V-Tuingereedschappen Shop

De 60V Tuinmachine lijn, sinds 2017 heeft Greenworks een 60V lijn geintroduceerd met enkel machines met DIGIPRO-motoren, deze lijn is voor bedrijven en de verwende bezitter van de meer dan middel grote tuinen ideaal!

Gelijk bestellen? Ga dan naar onze 60V-Tuingereedschappen Shop! 

DIGIPRO PRO 80 Volt zeer professionele machines voor de grotere tuinen

Greenworks introduceerde gedurende 2015 de Greenworks

80 Volt PRO LINE,de industrie lijn van snoerloze tuinmachines. Deze Greenworks machines maken allemaal gebruik maken van de DIGIPRO koolborstelloze motor technologie en combineren dit met de toonaangevende 80 Volt Lithium Ion accu's ontwikkeld in samenwerking met Panasonic. Gedreven door innovatie leidt Greenworks de industrie met krachtige alternatieven voor benzine aangedreven machines.

Gelijk bestellen? Ga naar onze 80V-Tuingereedschappen Shop!

82 Volt Commercial line tuin gereedschappen voor professionals

Greenworks introduceerde gedurende 2016 de 82 Volt Commercial line waarmee Greenworks de meest professionele machines in de markt heeft, ongekende kracht in combinatie met lange werktijden door de vernieuwde en vergrootte accu-pakketten!

Gelijk bestellen? Ga dan naar onze 82V-Tuingereedschappen Shop!

Onze in jarenlang onderhoud en reparatie van accugereedschappen en machines opgedane kennis over Lithium Ion gereedschap delen we graag met u, weetjes over Li-On accu's

Voor alle prijzen en types 24-V, 40-V en 80-V ga naar Prijslijst Greenworks

Voor direct aankopen ga naar onzeWebshop !

bottom of page