top of page

Machine programma

DEPA Goes streeft ernaar alle machines voor Bouw en Industrie te leveren die kwalitatief goed zijn en scherp geprijsd, een van deze merken in Lumag.

Lumag GMBH is meer als 10 jaar geleden vanuit Kirchdorf in Duitsland begonnen met het ontwikkelen van machines voor Bouw- Tuin en Straatwerk.

Lumag heeft altijd als focus gehad machines te ontwikkelen waarbij de prijs/kwaliteit de verwachtingen van de gebruiker overtreft.

Professionele (maar ook particuliere) gebruikers gebruiken vele machines maar niet allemaal intensief, continue of dagelijks. Deze machines worden veelal gehuurd of uiteindelijk gekocht waarbij de investering niet eenvoudig wordt terug verdiend. Lumag heeft een lijn machines die dit segment perfect kan invullen. Daarnaast heeft Lumag er voor gekozen zijn lijn uitsluitend via professionals te verkopen. Nederlandse en Belgische Tuin- en Parkdealers en groothandels in professionele gereedschappen die samen met Lumag de service en ondersteuning kunnen bieden die u van een professioneel merk mag verwachten. Met 35-jaren ervaring bedient DEPA Goes BV klanten door geheel Nederland en België naar volle tevredenheid.

Lumag is in een aantal jaren marktleider geworden in het (midden) segment trilplaten, grondboormachines, houtkloofmachines en veegmachines. De lijn wordt de komende jaren verder uitgebreidt.

Verschillende veegmachines in verschillende werkbreedtes wel of niet electrisch gestart, met opvangbak of sneeuwschuif of zonder, neem contact op voor meer info en de mogelijkheden, ook vaak acties in combinatie met andere machines gericht op specifieke doelgroepen.

Bestratings-programma

Uitgebreid programma Trilplaten en Tril-stampers, met Benzine motoren of Dieselmotoren,Hand of Electrisch gestart, voor particulieren of voor professionals, regelmatig acties met zeer interessante prijzen.

Steenknippers

Diamantzaagtafels, Bandzagen, Diamantzagen etc.

Machines voor ruwhout zoals Houtkloofmachines, Afkort zaagmachines, boomstam zaagmachines, transportbanden, gecombineerde zaag/klief machines etc.

Verschillende modellen in verschillende uitvoeringen op 230V, 400V, Benzinemotor of aftak-as aangedreven

bottom of page