Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

LIVINGSTONEWEG 14 GOES 4462 GL NL

Verkoop - Verhuur - Reparatie

Van kwaliteitsgereedschappen en Machines

Machine programma 

DEPA Goes streeft ernaar alle machines voor Bouw en Industrie te leveren die kwalitatief goed zijn en scherp geprijsd, een van deze merken is Lumag.

Lumag GMBH is meer als 10 jaar geleden vanuit Kirchdorf in Duitsland begonnen met het ontwikkelen van machines voor Bouw- Tuin en Straatwerk.

Lumag heeft altijd als focus gehad machines te ontwikkelen waarbij de prijs/kwaliteit de verwachtingen van de gebruiker overtreft.

Professionele (maar ook particuliere) gebruikers gebruiken vele machines maar niet allemaal intensief, continue of dagelijks. Deze machines worden veelal gehuurd of uiteindelijk gekocht waarbij de investering niet eenvoudig wordt terug verdiend. Lumag heeft een lijn machines die dit segment perfect kan invullen.

 Daarnaast heeft Lumag er voor gekozen zijn lijn uitsluitend via professionals te verkopen. Nederlandse en Belgische Tuin- en Parkdealers en groothandels in professionele gereedschappen die samen met Lumag de service en ondersteuning kunnen bieden die u van een professioneel merk mag verwachten. Met meer dan 36-jaren ervaring bedient DEPA Goes BV klanten door geheel Nederland en België naar volle tevredenheid.  

Lumag is in een aantal jaren marktleider geworden in het (midden) segment trilplaten, grondboormachines, houtkloofmachines en veegmachines. De lijn wordt de komende jaren verder uitgebreidt. 

Voor een compleet overzicht hier klicken!