top of page

Testrecht Lumag Machines

Op Lumag machines geldt "30 dagen niet goed omruil garantie". Hieronder vindt u de voorwaarden: Kopen zonder risico! 30 dagen niet goed omruil garantie!Indien uw Lumag machine niet geheel aan uw verwachtingen voldoet, kunt u de machine binnen 30 dagen na aankoop terugbrengen naar de dealer waar u het product hebt gekocht, voor een tegoedbon of een omruiling

Voorwaarden:

  • De klant is gerechtigd, binnen 30 dagen na factuurdatum de machine te retourneren.
  • Stel DEPA minimaal 3 dagen voor retournering van uw Lumag machine in kennis van het feit dat u gebruik wilt maken van de “niet goed, omruil garantie”. Dit kan schriftelijk of per e-mail (info@depagoes.com). Vermeld altijd uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, naam van de dealer waar u de houtklover heeft gekocht en de reden van uw retourzending. U ontvangt per e-mail of telefonisch een bevestiging van uw verzoek (inclusief retourformulier). DEPA zal daarna uw dealer op de hoogte brengen van de retournering van uw houtklover. Het retour brengen van de houtklover dient u zelf te verzorgen.
  • Heeft u de Lumag Machine besteld bij of via een LUMAG dealer dan zal deze dealer de machine retour laten halen door zijn transporteur. De kosten van deze retourzending zijn voor uw rekening (€ 32,- voor Nederland, € 49,- voor België: prijzen zijn excl. BTW).
  • U mag de machine uitsluitend retourneren als deze onbeschadigd is en niet defect! Wij gaan er daarnaast van uit dat u uw machine schoon inlevert! 
  • U retourneert de machine in onbeschadigde toestand inclusief alle accessoires en de verpakking aan uw leverancier (LUMAG dealer) inclusief de originele aankoopfactuur.
  • Beschadigde Machines en Machines met elke andere afwijking van het aan u geleverde, kunnen niet worden geretourneerd op basis van een beroep op de “niet goed omruil garantie”.
  • Iedere klant mag 1x van deze service gebruik maken. 

Plaats:

LIVINGSTONEWEG 14

GOES, 4462 GL

Uren:

Ma. t/m Vri Op afspraak

Za.: Op afspraak

Zo.: Gesloten

bottom of page