top of page

VH-500PRO

Deze mini rups dumper uit de VH-500PRO serie met een kiepbak en zelf ladende bak zijn volledig hydraulisch. De VH-500PRO is tot stand gekomen door een samenwerking van Lumag Duitsland met een Italiaanse hydrauliek specialist en wordt volledig in Italie geassembleerd.

De rups dumpers zijn leverbaar met drie verschillende motoren. De Lumag VH500PRO wordt geleverd met een 6,2 PK Loncin benzine motor.

De maximale laadcapaciteit is 500kg. Het kiepen gaat volledig hydraulisch. Ook de bak om de dumper te laden wordt hydraulisch bediend. De rupsaandrijving zorgt ervoor dat U op elke ondergrond uw materialen kunt vervoeren.

De machine is 72 cm breed en kan dus door elke deur of poort! De kiepbak afmetingen zijn (LxBxH) 900x680x450 mm. Het eigengewicht van de machine is 345kg. De aandrijving van de rupsdumpers is hydrostatisch en ook het draaien gebeurt eenvoudig en volledig hydraulisch. Achterop de machine bevindt zich een plateau waarop u kunt staan.

De sterke en massieve opbouw in combinatie met een Danfoss hydrauliek pomp en een ergonomisch ontwikkeld bedieningsplatform maken deze dumper serie tot uw ideale hulp.

Lumag hydr. rupsdumper VH500PRO (Loncin) Prijs : € 5.949,00 excl. BTW

Deze mini rups dumper VH500PRO uit de VH-500PRO serie is volledig hydraulisch en voorzien van een Loncin benzine motor. De machine is voorzien van een hydraulische kiepbak en een zelfladende hydraulische bak.

bottom of page